Tuinontwerp: de bedrijfstuin als visitekaartje

Een tuin zegt veel over een bedrijf en kan net zo’n krachtig communicatiemiddel zijn als bijvoorbeeld een wagenpark of een gevel. De bedrijfstuin moet de identiteit van je onderneming uitdragen en versterken.

Naast mooi moet een bedrijfstuin ook functioneel zijn. De tuin mag de werking van je onderneming niet in de weg staan. De voordeur en alle magazijnen moeten goed en veilig te bereiken zijn. Is er voldoende plaats voorzien voor het veilig en verzorgd stallen van de fietsen van jouw werknemers? Kunnen de werknemers even in de tuin zitten tijdens hun pauze?

Tot slot is het belangrijk om te weten hoeveel onderhoud de bedrijfstuin vereist. Als ondernemer heb je al genoeg werk omhanden en zit je waarschijnlijk niet te wachten op een tuin die intensief onderhouden moet worden. Ook hiermee houdt Bram tuinen in de ontwerpfase al rekening.

Onderhoud bedrijfstuin uitbesteden

Heb je al een mooie en goed aangelegde tuin maar wil je op elk moment zeker zijn dat de tuin er goed verzorgd bij ligt? Bram tuinen helpt je graag bij het incidenteel onderhoud, seizoens-onderhoud of structureel onderhouden van de bedrijfstuin.

Onderhoudscontract

Heeft jouw bedrijf regelmatig behoefte aan tuinonderhoud? Dan vormen onze onderhoudscontracten een goede oplossing. In deze contracten op maat worden inhoud en frequentie van het onderhoud vastgelegd zodat je als ondernemer precies weet waar je aan toe bent.

Vraag ons vrijblijvend om advies over de aanleg, renovatie of het onderhoud van je bedrijfstuin. Vul het contactformulier in en we nemen binnen de vijf werkdagen contact met je op