Bram tuinen = perfect en vakkundig onderhoud

 

Het hele jaar door een mooie tuin…

Een goed en regelmatig onderhoud van je tuin is een belangrijke voorwaarde om deze in optimale conditie te houden. Als je het hele jaar door verzekerd wil zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud zeker geen overbodige luxe.

 

Periodiek onderhoud naar wens

  • Bram tuinen werkt met open opdrachten, waarbij achteraf wordt afgerekend op basis van de gewerkte uren en materiaalkosten, zoals gebruikte machines, bemesting, nieuwe planten en dergelijke.
    Ook kun je kiezen om vooraf een budget met ons af te spreken, waarbij je aangeeft welk werk prioriteit heeft. Wij doen dan ons best om binnen het door jou bepaalde budget zo veel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen.
  • Een andere mogelijkheid is om af te spreken dat Bram tuinen periodiek bij je langskomt en welke werken je dan uitgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld 2 keer per jaar, 1 keer per maand of 1 keer per week. Diverse combinaties zijn mogelijk (voorbeeld: 2 keer per jaar grondige opkuis en snoeiwerken aangevuld met een overeenkomst om elke 2 weken het gazon te maaien).
  • Een totaal onderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf wordt een vast bedrag per maand of per kwartaal afgesproken en het onderhoud dat wij voor dat bedrag garanderen. Je weet dan zeker dat jouw tuin er altijd mooi uitziet en hoeveel dat kost. Een zeker resultaat en zonder financiële verrassingen!